În cunoștință de cauză


Când te duci să cumperi o mașină, nu te informezi din timp? Nu culegi informații, dacă să iei benzină sau motorină, nouă sau SH, fiabilă sau de duzină? La piață, nu te uiți să fie coapte roșiile, cartofii să nu fie stricați și salata verde și castraveții să fie proaspete?

Când te însori, române, nu caști ochii bine să iei o femeie frumoasă, elegantă, gospodină, mamă iubitoare, grasă, frumoasă și devreme acasă? Dacă urmărești un job nou, nu îl alegi pe cel unde ești plătit pe măsura competenței tale și condițiile de lucru sunt ok?

Încă de când ești puști, adolescent, ești în căutarea unui liceu unde se învață carte, profesorii sunt pricepuți iar unitatea de învățământ are o reputație bună. Deci, tot timpul în viață ne luăm măsuri înainte de luarea unor decizii importante, fie ele mai mari sau mai mici.

Atunci, române, și înainte de vot, pune mâna și documentează-te înainte să pui ștampila. Asigură-te că faci alegerea potrivită, că votezi conform principiilor tale și nu cum vor alții să te manipuleze, și fii la fel de riguros ca în cazurile de mai sus. Nu uita că de felul în care votezi depinde viitorul tău și al nostru, al tuturor.

Reclame

2 gânduri despre „În cunoștință de cauză

  1. Fiind liberal-monarhist, lucru pe care l-am spus tot timpul, nu pot decat sa fiu consecvent…Deci, imi anulez votul, ca n-o sa sutin Republica, o constructie politica de conducere a Romaniei, instaurata de BOLSEVICI in 30 Decembrie 1947 prin gvernul lui Petru Groza…
    “După anihilarea brutală a partidelor istorice, guvernul Groza mai trebuia să distrugă ultima redută a democraţiei: monarhia. O dată cu ea, a dispărut şi libertatea cuvântului.” …

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s