Despre mine


Cine mă cunoaște, știe cum sunt. Adică știe că așa cum scriu aici la fel sunt și de-adevăratelea. Tot cu spirit de glumă, tot cu critici… Câteodată mă acuză lumea că prea văd doar ce e rău, că sunt prea acid… Dar dacă asta e lumea ce ne înconjoară…

Aici scriu despre orice: realitatea politică şi socială, chestii de prin presa de tot felul, mă mai chinuie talentul să despart firul în şapte, nu în patru, şi mai descifrez căte ceva de ordin psihologic… Mai critic ba pe unul, ba pe altul, dar şi nu mă sfiesc să prezint ceva pozitiv, dacă constat că e cazul, fără rezerve.

Toţi cei ce intraţi aici comentaţi, rogu-vă, civilizat, ca să nu fie nevoie să vă şterg comentariile, da? Accept orice critică, dacă e exprimată civilizat, că doar de-aia existăm şi blogărim, ca să avem diverse idei şi păreri. Orice injurii aduse mie sau celor ce comentează aici aduc automat ştergerea comentariului şi ban permanent.

Nu mi-am propus să scriu pentru bani (dar cine ştie, odată şi odată 😛 ) În orice caz, prietenii din blogroll mi i-am ales in totalitate dintre cei ale căror păreri sunt cumva similare cu ale mele. Nu alerg după trafic cu orice preţ, şi recunosc că făcând blogărelă în mod constant de aproape un an de zile am avut cu siguranţă ce învăţa, ba chiar pot să afirm că, pe undeva, viaţa mi s-a schimbat în bine.

La bună citire!

Adresa de mail: marian_grecu@yahoo.com

Reclame

12 gânduri despre „Despre mine

  1. Buna! Am descoperit ca esti blogger. Iti scriu pentru ca mi-am deschis recent o locatie pe Dorobanti si as dori sa fac o intalnire cu blogerii din Bucuresti. Locatia este http://www.facebook.com/TheLamper07 .
    Daca doresti sa faci si un review sau ceva de genul acesta, cu cel mai mare drag iti multumesc. O zi frumoasa si astept un raspuns!

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s