Congelări, refrigerări


Ale salariilor, pensiilor, bonurilor de masă… Bocisme şi udrisme. M-a necăjit foarte tare supărarea Andreei, aşa că îmi exprim io acuma o indignare şi mai tare.

Ai dreacu proşti, ei condamnă comunismul, şi pe partea ailaltă promovează măsuri care l-ar face să plângă şi pe nea’ Nicu. Cum zice, să nu se mai angajeze oameni, să nu se mai cumpere birotică? Păi de ce totul uniform? Să nu se mai angajeze acolo unde primarul şi-a angajat toate neamurile, de-a triplat angajaţii primariei. Acolo unde de-abia s-au cumpărat calculatoare, da, e normal să se mai ia o pauză. Dar unde posturile sunt deficitare ce facem, muncim pentru cei lipsă? Unde un calculator sau o imprimantă crapă ce facem, scriem de mână, copiem cu indigoul până in 2014?

Futu-vă muma-n cur de jegoşi! Se asfaltează în draci asfalt peste asfalt unde s-a asfaltat şi anul trecut. În Bucureşti se fac trotuare pe lângă fabrica IMGB la ieşire din Bucureşti unde nici dracu nu marge pe jos, se umflă contracte cu statul fără număr şi astfel se cheltuie miliarde (fără exagerare) din bugetul de stat, adică câteva tranşe bune FMI. Fără risipa asta ordinară nu ar mai fi fost nevoie de absolut nicio tăiere. Lumea ar fi avut un trai mai bunicel dacă banul public, ce-l constituie taxele şi impozitele noastre, ar fi fost cheltuit cu răspundere şi într-un mod judicios. Dar, ca de obicei, golurile trebuie astupate de către talpa ţării.

Băi, căcaţilor care ne conduceţi, un lucru ţineţi minte: totul în viaţă se plăteşte! Chiar dacă nu direct, Dumnezeu nu bate cu parul şi o veţi simţi pe pielea voastră într-o zi.

P.S. Toate astea în timp ce pupincurbăsistul Boc îşi face ochii mici prin China şi fuge ca dracu de tămâie de ziariştii români ce vor să afle o reacţie după anunţarea măsurilor ce vor trimite românii într-un şi mai jos stadiu al foamei.

3 gânduri despre „Congelări, refrigerări

  1. Uneori, iti cam pierzi rabdarea asteptand dreptatea divina. Iar concedierile care s-au facut in sistemul bugetar, cred ca iti dai seama cum au fost facute. A zburat cine n-a avut pile, de regula tot aia care faceau cam toata treaba. Pe mine ma roade rau chestia asta, mai ales ca m-a afectat direct. Reusesc sa empatizez cu atatia altii.

  2. Da, astia imi hotarasc mie si tie soarta pana in 2014 ( pentru ca indirect masurile astea ne vor afecta pe toti) fara sa tina cont ca in 2012 vor fi alegeri si cu 10% procente reale pe care le au basisti nu au cum sa guverneze dupa 2012. Ce am inteles eu ? Vor fura la greu in alegeri cu STS ,SRI-ul si Politia de mana.Si ce cred eu? Astia nu pleaca de la ciolan ,decat alungati cu bata:((

Tu ce părere ai?