Tovarăşi, sunt sănătos tun!


După cum probabil mă vedeţi prin poze, sunt cam grăsunel. Şi asta s-a văzut de-a lungul ultimilor (destui) ani. Cam nasoale ultimele patru-cinci seturi de analize generale. Dar, stop! Analizele ultime al căror rezultat tocmai l-am primit azi îmi dau veşti foarte bune. Nici un paragraf depăşit. Nimic în afara parametrilor! Colesteroale foarte bune, trigliceride la fel, glicemie în limite normale. Vă zic doar de astea care, în afara glicemiei, dădeau aparatele peste cap. E bine, deci, şi sper să nu mai sar din schemă niciodată. Bucuraţi-vă cu mine, vă rog!

18 gânduri despre „Tovarăşi, sunt sănătos tun!

  1. Eu nici nu mi-am inchipuit ca ai avea probleme de sanatate. Se vede ca esti sanatos, chiar daca cateva analize ti-au iesit nu tocmai bune, nu cred ca erau un motiv de ingrijorare. Fii linistit, ai sa traiesti suficient!
    Serios, nu cred ca vei avea probleme grave de sanatate. Asta-mi spune figura si atitudinea ta. Iar eu nu ma prea insel.
    Daca ai avut ceva variatii, asta a fost datorita schimbarilor care se petrec in toti. Poate ca nu e o intamplare, dar si eu ma simt deosebit de sanatos si nici macar nu am nevoie sa-mi confirme un medic asta. Numai faptul ca pot sa beau o bere este un mare pas inainte, caci mai bine de douazeci de ani nu am putut asa ceva.

    • Sa fim cu totii sanatosi e cel mai important, pentru ca omul sanatos poate muta si muntii din loc, cu putina vointa. Cel bolnav insa, e cumva constrans sa renunte la niste chestii. Multa sanatate si tie!

  2. daca ne faci tovarasi…s-ar putea sa nu mai fim asa bucurosi alaturi de tine sa stii….\
    macar un fel de amici acolooo…asa virtuali. ca tot virtual ne si bucuram….

  3. apropos de sanatos tun: intr-o zi in fata magazinului unde imi fac eu cumparaturile, un tigan zdravan, intre 2 varste striga cu patos si cu foc: „ajutati un om bolnaaav, ajutati un om bolnaaav…”….bolnav cu ce, il intreb eu, vazand ca-i prea verde tiganul : „cu capul doamna!” ‘mi raspunde el hotarat! ei atunci daca-i cu capul, asta pot sa cred & sa inteleg, asa ca l-am milostivit!

    deci vezi….eu chiar daca imi fac analizele……

    • Ooo, ce-as mai vrea, mai draga Fane, sa slabesc macar 7-8 🙂
      Cu glicemia n-am avut probleme niciodata (peste adica), acuma mi-a iesit 101.

    • Pai pe 4 aug plec la mare, iar pe 15, cred in celalalt concediu, dar nu ne-am hotarat inca unde 🙂 AI vreo sugestie? Ca va fi cel putin analizata 🙂

      • Sugestiile pe care le-am avut le-am pus pe blog saptamana trecuta, in top zece locatii pe care eu una vreau sa le vad in tarisoara noastra.
        Si in B. as ajunge, probabil, pe 6-7 august, cand tu nu esti… 😦

      • Ultima noastra varianta ar fi Durau, Cheilie Bicazului, Ceahlau… Stii vreo pensiune verificata prin Durau?

    • Pai noi facem in fiecare an, din alea gratuite de la medicul de familie. Anul trecut mi-am facut si analiza pentru Helicobacter Pylori, caci ma cufuream de cate ori mancam ceva vegetal. Dar asta timp de doi ani, in care n-am crezut ca am ceva. Aveam bacteria, am luat 2 saptamani antibiotice si am scapat de ea.

Tu ce părere ai?